Adresa naše veb stranice je: https://www.kucazanas.org.rs.

Kada posetioci ostavljaju komentare na veb lokaciji, prikupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare, kao i IP adresu posetioca i niz korisničkih agenata pregledača radi lakše detekcije neželjene pošte.

Anonimni string kreiran od vaše adrese e -pošte (koji se naziva i heš) može biti dostavljen Gravatar servisu da vidi da li ga koristite. Politika privatnosti usluge Gravatar dostupna je ovde: https://automattic.com/privaci/. Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša profilna slika će biti vidljiva javnosti u kontekstu vašeg komentara.

Ako slike postavljate na veb lokaciju, izbegavajte otpremanje slika sa ugrađenim podacima o lokaciji (EKSIF GPS). Posetioci veb lokacije mogu preuzeti i izvući bilo koje podatke o lokaciji sa slika na veb lokaciji.

Ako ostavite komentar na našoj veb stranici, možete se uključiti u čuvanje vašeg imena, adrese e-pošte i veb lokacije u kolačićima. Ovo je za vašu udobnost kako ne biste morali ponovo da unosite svoje podatke kada ostavite još jedan komentar. Ovi kolačići će trajati godinu dana.

Kada se prijavite, takođe ćemo postaviti nekoliko kolačića za čuvanje vaših podataka za prijavljivanje i izbora prikaza na ekranu. Kolačići za prijavljivanje traju dva dana, a kolačići sa opcijama ekrana traju godinu dana. Ako izaberete „Zapamti me“, vaša prijava će trajati dve nedelje. Ako se odjavite sa svog naloga, kolačići za prijavljivanje će biti uklonjeni.

Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić će biti sačuvan u vašem pregledaču. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i jednostavno označava ID posta članka koji ste upravo uredili. Ističe nakon 1 dana.

Članci na ovoj veb stranici mogu uključivati ugrađeni sadržaj (npr. video zapise, slike, članke itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih veb lokacija ponaša se na potpuno isti način kao da je posetilac posetio drugu veb stranicu.

TOve veb lokacije mogu prikupljati podatke o vama, koristiti kolačiće, dodatno praćenje ubačenog sadržaja i pratiti vašu interakciju sa tim ubačenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije sa ubačenim sadržajem ako imate nalog i prijavljeni ste na tu veb lokaciju.

Ako zatražite poništavanje lozinke, vaša IP adresa će biti uključena u e -poruku za ponovno postavljanje.

Ako ostavite komentar, komentar i njegovi metapodaci ostaju neograničeno dugo zadržani. Tako možemo automatski prepoznati i odobriti sve naknadne komentare umesto da ih držimo u redu za moderiranje.

Za korisnike koji se registruju na našoj veb stranici (ako ih ima), takođe skladištimo lične podatke koje pružaju u svom korisničkom profilu. Svi korisnici mogu videti, urediti ili izbrisati svoje lične podatke u bilo kom trenutku (osim što ne mogu da promene svoje korisničko ime). Administratori veb lokacija takođe mogu videti i urediti te podatke.

Ako imate nalog na ovoj veb stranici ili ste ostavili komentare, možete zatražiti da primite izvezenu datoteku ličnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dali. Takođe možete zatražiti da izbrišemo sve lične podatke koje imamo o vama.

Komentari posetilaca mogu biti podvrgniti proveri putem automatizovane usluge otkrivanja neželjene pošte.